Despre noi

Echipa noastra,

GLOBAL PET a pornit de la premisa "iubeste animalul".
Iubind catelul, pisica, pasarile, rozatoarele, pestii, sau caii arati dragostea fata de tine insuti. Animalele apreciaza iubirea daruind stapanului una inzecita.
Pentru a-i asigura o viata cat mai lunga, placuta si sanatoasa prietenul necuvantator are nevoie de cea mai calitativa ingrijire si hrana, care sa-i asigure o nutritie potrivita si sanatoasa pe termen lung.

GLOBAL PET ofera clientilor sai o gama variata de produse in top:: hrana, cosmetice, produse de igiena, produse antiparazitare, jucarii, accesorii si pune la dispozitie prin marciile pe care le comercializeaza, rezultatele ultimelor cercetari, la nivel mondial, in domeniul nutritiei si sanatatii animalelor de companie si favorite. Suntem gata sa impartasim din bogata noastra experienta in domeniu tuturor partenerilor nostri, fie ei: medici veterinari, crescatori de animale, comercianti sau simpli iubitori de necuvantatoare.

Cartea de vizita este marcata de colaborarile pe care GLOBAL PET le are in domeniul PET cu unii din cei mai importanti producatori din lume, precum: Eukanuba, Iams, Versele-Laga, Hunter, Gheda Mangini, Bilper, Rohnfried, Global Pet, Moderna Product FOP sau Hi Tiech Bonjour.

VIZIUNEA noastra porneste de la dragostea ce o purtam animalelor si se manifesta in hotararea de a deveni cei mai performanti in distributia si consultanta de specialitate pentru hrana si accesoriile necesare dezvoltarii armonioase a animalelor de companie si favorite.

MISIUNEA noastra urmareste servirea clientiilor nostrii -detinatori de animale si favorite- pe care ii tratam ca pe niste parteneri pentru ca necuvantatoarele pe care acestia le cresc sa se bucure de un trai cat mai bun.